Csatlakozzon most!

Rólunk

Tudjon meg többet rólunk, tevékenységeinkről és céljainkról.

Kezdjen jutalmakat gyűjteni

Mi az Adunk a véleményére?

Mondhatnánk, hogy az Adunk a véleményére a világ legnagyobb fizetett felméréseket kínáló panelje. De nem szeretünk kérkedni.

Inkább úgy tekintünk erre a platformra, mint egy piackutatási közösségre. A tagok szabadidejükben felmérésekben vagy hosszabb távú tanulmányokban vesznek részt, illetve termékeket tesztelnek.

Cserébe pedig a legnagyobb márkák ajándékkártyáit és utalványait ajánlunk nekik.

Tevékenységünket 2004-ben kezdtük, és jelenleg több mint 3 millió tagunk van világszerte. Szeretné megtudni, miért? Csatlakozzon , és győződjön meg róla saját maga.

Vegyen részt fizetett piackutatási felmérésekben még ma!

Remek jutalmak az Ön véleményéért cserébe

Online felméréseink segítenek a jövő termékeinek és szolgáltatásainak alakításában. Hogyan? Azáltal, hogy segítünk a nagy vállalatoknak és szervezeteknek megtudni, hogy Ön pontosan mit gondol.

A visszajelzést nagyra értékelik, mi pedig idejéért cserébe megjutalmazzuk Önt. Váltsa be ajándékkártyáit és utalványait olyan ismert márkáknál, mint az Állati és eMAG .

A környezetvédelmi problémáktól kezdve a legjobb mozifilmeken, divattrendeken át kedvenc ételéig mindössze őszinte véleményére vagyunk kíváncsiak. És véleményével változásokat indíthat útjára.

Szerezzen jutalmakat az Adunk a véleményére platformon

Csatlakozzon néhány perc alatt

Csak töltse ki a regisztrációs űrlapot, és aktiválja fiókját.

A regisztrációt követően a felmérések közvetlenül a beérkezett üzenetekbe kerülnek.

Nem minden a felmérésekről szól, többek között elmondhatja véleményét reklámkampányokról és új termékeket tesztelhet.

Velünk biztonságban van

Piackutatási panelként rendkívül fontos számunkra adatai védelme. Ezért ígérjük, hogy az Ön által velünk megosztott információkat 100%-ban anonim módon kezeljük.

Bizonyára értékelni fogja, hogy az adatvédelem és az adatok tisztességes felhasználása iránti elkötelezettségünk független szerv által tanúsított . Régi, elismert vállalatként tagjai vagyunk a legnagyobb piackutatási irányító szerveknek, többek között a következőknek:

·     The Marketing Research Association (MRA)

·     The Market Research Society (MRS)  

Még mindig van kérdése?

Tekintse meg a GYIK oldalt, vagy lépjen velünk kapcsolatba . Ügyfélszolgálatunk jól képzett munkatársai készségesen állnak rendelkezésére.

Még nem tag? Tudja meg miről is van szó.

 

Kezdjen jutalmakat gyűjteni
 

Szerezzen jutalmakat!

Csatlakozzon ingyenesen, adjon hangot véleményének, és szerezzen jutalmakat. Már alig várjuk, hogy megismerjük véleményét!

Fedezze fel az Adunk a véleményére oldalt

Vegye át jutalmát!

Váltsa be kreditjeit az Állati , eMAG és további márkák utalványaira. Csatlakozzon a 3 millió taghoz, és keressen akár 2500 Ft-ot felmérésenként!

Jutalmak megtekintése

Ne maradjon le semmiről!

Olvassa el a blogunkon megosztott aktuális eseményeket és cikkeket. Vásárlási tippek és egyéb hasznos információk.

Tekintse meg blogunkat